Rugby in Pasajul Universitatii

Invitatia de pe facebook si yahoo messenger

Luni, 22 martie 2010, ora 18.00, va invitam sa sustineti si sa incurajati copii si juniorii care practica rugbyul. In pasajul Universitatii vom putea intalni majoritatea cluburilor de rugby din Bucuresti care-si vor prezenta culorile, jucatorii, realizarile etc. Vor mai participa politicieni, directori …de firme, vedete, televiziuni etc. Veniti sa facem galerie rugbyului !
detalii pe rugbyspartan.wordpress.com

Invitatia catre antrenori si detinatori de cluburi

Highway Adv. are deosebita placere de a va anunta ca, in data de 22 martie 2010, ora 18.00, in Pasajul Universitatii, are loc intalnirea cluburilor de rugby bucurestene si din zonele limitrofe. Aceasta intalnire are drept scop promovarea rugbyului in randul populatiei bucurestene, transmiterea valorilor rugbistice catre publicul spectator, publicitatea directa a cluburilor de rugby, promovarea jucatorilor, a antrenorilor si arbitrilor, a culorilor si performantelor cluburilor de rugby prezente, cunoasterea personalitatilor rugbistice etc. Va facem cunoscut faptul ca, la acest eveniment, vor fi invitate personalitati din viata publica, reprezentanti ai unor mari companii ( si mici, dar cu dare de mana!) si mass media, persoane si organizatii care pot ajuta acest sport sa evolueze .

Locatia este aleasa pentru traficul extrem de mare pe care-l genereaza prin prezenta statiei de metrou cu acelasi nume, dar si pentru faptul ca la suprafata exista o serie de institutii publice de invatamant care ne-ar putea oferii un raspuns la intrebarea :” Putem face audienta cu acest sport ?”

Personal, consider ca prezenta Dumneavoastra la acest eveniment va contribui semnificativ in a demonstra ca rugbistii sunt uniti si stiu sa valorifice fiecare situatie pozitiva, propagand in randul publicului larg ideea de fair-play si respect, indiferent de disputele intime la care participa.

Va multumesc anticipat pentru atentia pe care o acordati dezvoltarii acestui sport, va asigur ca acest eveniment nu are niciun substrat ascuns bunei intentii declarate, singura importanta pe care o am in vedere fiind jucatorul de rugby, cel ce asigura continuarea existentei acestui sport si a meseriei de antrenor de rugby.

Pentru o cat mai buna promovare a acestui eveniment, va rog sa ma contactati la urmatoarele numere de telefon pentru a va anunta prezenta, aprobare ce va sta la baza organizarii mediatice si locale : 0734.536.942 , 0760.399.116 .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: