Flamingo – Grivita 2-2 la eseuri. Scor 10-12.

Duminica, 18 octombrie 2009, s-a intamplat sa se joace meciul Flamingo – Grivita. Un meci echilibrat, cu niste copii motivati dar plini de noroi, cu faze trase la indigo in cele doua reprize. Un teren infernal care a facut ca jocul sa fie haotic, fara faze tehnice deosebite. Si totusi, cred ca celor de la Flamingo le-a lipsit un pic curajul. S-au remarcat : Marian, Copa, Bobo, Cristi Coman, Nas si inca un pustiulica de pe linia de treisferturi. Acestia au luptat, la propriu, cu linia intai de la Grivita, o linie intai care depasea 300 de kg per total.  Practic, Grivita a jucat doar cu gramada, iar noi cu treisferturile si cu o parte din gramada. Norocul lor a fost marcarea primului eseu pe mijlocul terenului ceea ce a dus la departajarea cu doua puncte. Bravo lor!  

Celor de la Flamingo le-a lipsit jocul rapid de pase, fapt care le-ar fi adus victoria pentru ca cei de la Grivita erau masivi si nu se miscau foarte bine pe teren, le-a lipsit jocul momentelor fixe ca gramada spontana si molul, dar s-au folosit excesiv de jocul de picior, chiar si in 22-ul advers.  De laudat faptul ca, in prima repriza, aproximativ 15 minute Flamingo a stat in 22-ul Grivitei, dar fara a inscrie vreun eseu. Nu au stiut sa conserve posesia balonului printr-un joc penetrant desfasurat si sa inscrie. Apararea Grivitei nu a facut altceva decat sa se inchida si sa nu le permita inscrierea.

De remarcat atitudinea suporterilor care, cu mici exceptii, s-au comportat relativ normal.DSC07094DSC07095DSC07096DSC07097DSC07101DSC07105DSC07107DSC07109DSC07111

Reclame

4 răspunsuri

  1. mda… foarte prost terenul dar au avut noroc la primul eseu cu gorila aia (matusa)

  2. prost terenu … da sa fim seriosi neau rupt la gramada aveau unu ,,matusa” da asta e …orcum pe treisferturi iam dominat clar;)

  3. cu desteptu de daniel bateam sigur

  4. vai de voi flamingo si grivita :)) astea-s echipe :)) ne vedem noi duminica asta bai astia de la flamingo sa vedeti ce va da olimpia cu terenu-n cap

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: